Yritys

Moonsoft Oy on suomalainen tietokoneohjelmistojen konsultoivaan myyntiin ja ohjelmistoihin liittyviin palveluihin, kuten lisenssien hallintaan ja tietojärjestelmien integrointiin erikoistunut yritys. Myymme tietokoneohjelmistoja yritysten, oppilaitosten sekä julkishallinnon tarpeisiin kaikilta mer­kittäviltä valmistajilta.

Ohjelmistojen uudet lisenssimallit ja pilvipalvelut mahdollistavat uudenlaisen tavan hankkia käyttöoikeudet lisenssipalvelumme kautta. Olemme kehittäneet lisenssipalveluamme useamman vuoden ajan laajempaan SLSP-lisenssipalvelutarjontamalliin (Software Licensing Service Provider), jonka kautta asiakkaamme voivat hankkia esimerkiksi tallennustilaa pilvipalveluna, Office 365- ja Azure-palveluita tai Skypen hallinnan järjestelemistä jne. Palvelumme etuna on mm. se, että yritysten ei tarvitse käyttää tilauksissa omaa luottokorttiaan, vaan tilaukset hoituvat normaalin ostotoiminnan/laskutuksen kautta ja tilien hallinnointiin liittyvät toiminnot helpottuvat.

Tarjoamme pk-yrityksille ja suurempien yritysten IT-osastoille yhden kontaktipisteen, jonka puoleen kääntyä kaikissa ohjelmistoihin liittyvissä asioissa, oli sitten kyse ohjelmistojen hankinnasta, koulutuksesta tai tarpeiden kartoittamisesta. Ohjelmistomyynti on ydinosaamistamme. Voimme siis tarjota eri valmistajien tuotteista juuri asiakkaan tarpeisiin sopivimman tuotteen ja asiakkaan kannalta järkevimmällä tavalla hankittuna – esimerkiksi oikeaa lisenssimallia hyödyntämällä. Samalla varmistamme, että asiakas saa ohjelman asennettua ja käyttöönsä.

Moonsoftin toiminnassa yhdistyvät kokemus, asiakaslähtöisyys, tekninen osaaminen sekä aito innostus ohjelmistoihin. Meillä on todellista käyttökokemusta monista ohjelmista joita myymme, sillä käytämme ohjelmistoja myös omassa toiminnassamme. Tämä kehittää osaamistamme, josta ovat osoituksena lukuisat sertifioinnit.

Ei pelkästään ohjelmistojen myyntiä – lisäksi tukea, koulutusta ja seminaareja

Järjestämme aktiivisesti koulutuksia, seminaareja ja tapahtumia yhteistyössä edustamiemme päämiesten ja valmistajien kanssa. Suurelle osalle tuotteistamme voimme tarjota tukipalveluita joko suoraan tai yhteistyökumppaniemme ja ohjelmistovalmistajien kanssa. Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme järjestämään asiakkaillemme ajankohtaista koulutusta ja konsultointia juuri silloin kun asiakas sitä tarvitsee.

Asiantunteva henkilöstö

Tavoittelemme pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka perustuvat laajaan osaamiseen, hyvään asiakaspalvelutasoon ja kilpailukykyiseen, terveeseen hinnoitteluun.

Asiantuntemuksemme parantaa asiakkaidemme kustannustehokkuutta ja tuottavuutta ohjelmistojen koko elinkaaren ajan. Haluamme tehdä ohjelmistojen valinnan ja hankinnan helpoksi asiakkaillemme. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

KOKEMUS
ASIAKAS-
LÄHTÖISYYS
TEKNINEN
OSAAMINEN
AITO INNOSTUS