Valmistajat - Thinkst

Thinkst

logo

Most companies discover they've been breached way too late. Thinkst Canary fixes this: just 3 minutes of setup; no ongoing overhead; nearly 0 false positives, and you can detect attackers long before they dig in. Check out why our Hardware, VM and Cloud-based Canaries are deployed and loved on all 7 continents...

Yhteystiedot

ThinkstKotisivu

Valmistajan tuotteet

Canaries

Valmistajaan liittyviƤ tiedostoja

(ei tiedostoja)

Uutisia

(ei uutisia)

Valmistajan tukipalvelut

Miten toimii

Tilaa, määritä ja ota kanariasi käyttöön kaikkialla verkossasi. (Nämä voivat olla laitteisto-, virtuaali- tai pilvipohjaisia lintuja!) Tee yhdestä Windows-tiedostopalvelimesta, toisesta reitittimestä, ota käyttöön muutama Linux-verkkopalvelin samalla kun olet siinä. Jokainen tarjoaa realistisia palveluita ja näyttää ja toimii kuin kaimansa.

Sitten odotat. Thinkst Canaries on taustalla odottaen tunkeilijoita.

Kohdeverkostoa vaeltavat hyökkääjät etsivät mehukasta sisältöä. He selailevat Active Directorysta tiedostopalvelimia ja tutkivat tiedostoosuuksia etsiessään asiakirjoja, kokeilevat oletussalasanoita verkkolaitteiden ja verkkopalveluiden varalta ja etsivät avoimia palveluita verkossa.

Kun he kohtaavat Thinkst Canaryn, tarjolla olevat palvelut on suunniteltu pyytämään lisätutkimuksia, jolloin he ovat paljastaneet itsensä, ja kanariasi ilmoittaa sinulle tapauksesta.

Tarkempia tietoja (linkki)