Valmistajat - Enfocus

Enfocus

logo

Enfocuksen ratkaisut antavat suunnittelijoille, painolaitoksille sekä kustantamoille työkalut joilla voi luoda ja jaella PDF-tiedostoja, luottaen niiden olevan käyttötarkoitukseensa sopiva. Enfocus Software on kansainvälisesti tunnustettu uranuurtaja PDF-teknologian kehityksessä. Sen keskittyminen graafisen alan PDF-ratkaisuihin vuosien ajan on kantanut hedelmää laajalti kiitosta saaneiden tuotteiden muodossa. Enfocuksen tuotteet ovat graafisten suunnittelijoiden sekä painoalan ammattilaisten käytössä kaikkialla maailmassa.

Certified PDF

Certified PDF on Enfocuksen ydinteknologia, joka mahdollistaa nopean ja tarkan tiedostojen jakelun ja käsittelyn PDF-työnkulussa. Enfocuksen tuotteet sisältävät Certified PDF -teknologian, jonka ansiosta ammattilaiset saavat kaipaamiaan ominaisuuksia ja toimintoja PDF-tiedostojen käsittelyyn. Certified PDF on tiedostoon sisällytetty tieto siitä että PDF on luotu tai esitarkistettu määritellyllä PDF profiililla, että siinä ei ole virheitä ja että tiedostoa ei ole muokattu tarkistuksen jälkeen. Certified PDF -tieto on näkymätön itse PDF:ssä, mutta Certified PDF -status näkyy Acrobatin työkalupalkissa. Certified PDF -tieto ei haittaa PDF:n käyttöä tai tulostusta, ml. värinhallintaa. Mutta kaiken Certified PDF -tiedon voi tiedostosta halutessaan poistaa Acrobatin Save as -kommennolla tallentamalla.

Certified PDF:n käytöstä on seuraavia etuja: * virheellisistä PDF-tiedostoista aiheutuvat ongelmat ja viivästykset eliminoidaan * painotyön tilaajan ei tarvitse rasittaa itseään teknisillä yksityiskohdilla ja lisäksi saa painotuotteen nopeammin * painolaitos säästää aikaa ja työtiedostojen pikkukorjailuista aiheutuvia piilokuluja * versiointi; PDF-tiedostoon voidaan tallentaa useita versioita ja editointihistoria

Certified PDF -työnkulku

Certified PDF -työnkulku alkaa Instant PDF -ohjelmasta, jonka avulla käyttäjät tuottavat virheettömiä PDF-tiedostoja perustuen ennaltamääriteltyihin PDF-profiileihin. Instant PDF ei itse muodosta PDF-tiedostoa, vaan se ohjaa haluttua PDF-generaattoria tekemään PDF-tiedoston juuri oikean kaltaiseksi. Lisäksi se sisällyttää PDF-tiedostoon näkymättömän Certified PDF -leiman.

PitsStop Professional on laajalti käytössä oleva ohjelmisto PDF-tiedostojen preflightiin eli esitarkistukseen sekä lisäksi PDF-tiedostojen automaattiseen korjailuun ja muokkaukseen. PitStop Professional on lisäosa Adobe Acrobat -ohjelmalle. Sillä voidaan muuttaa olemassa olevia PDF-tiedostoja Certified PDF -tiedostoiksi. PitStop Server on itsenäisesti toimiva ohjelmisto joka mahdollistaa automatisoidun PDF-tiedostojen tarkistuksen ja käsittelyn.

StatusCheck on ilmainen lisäosa Acrobatiin, jonka ansiosta kuka tahansa voi tarkistaa Certfied PDF -statuksen.

CertifiedPDF.net on verkkopalvelu jossa tulostus- ja painopalveluiden tarjoajat voivat jaella itse määrittelemiään PDF profiileita, niin että heidän asiakkaansa voivat tuottaa varmasti oikein toistuvia painotöitä.

Yhteystiedot

Enfocus


info@enfocus.com
Kotisivu
Latausalue

Valmistajan tuotteet

PitStop Pro ja Server 2021

Valmistajaan liittyviƤ tiedostoja

(ei tiedostoja)

Uutisia

(ei uutisia)

Valmistajan tukipalvelut

Support Knowledge base

Tekninen tukisivusto

Tarkempia tietoja (linkki)