Moonsoftin konsultointipalvelut

Ohjelmistojen hankinta ja käyttöönottotuki

Moonsoft tarjoaa monipuolisia ohjelmistojen hankintaan ja käyttöönottoon, asennukseen sekä lisensointiin liittyviä palveluita.
Alta löydät tarkemmat tiedot palveluistamme.

Ohjelmistohankinta

Ohjelmistojen hankinta ei aina ole yksinkertaista. Yrityksellä, oppilaitoksella, julkishallinnolla sekä yksityisellä kuluttajalla on omat käyttötarpeensa; lisäksi eri valmistajien kilpailevat tuotteet eroavat toisistaan tuoteominaisuuksien, päivitys-oikeuksien, laitteistovaatimusten ja hankintakustannusten suhteen. Valmistajilla on myös erilaisia lisenssiohjelmia, joita hyödyntämällä varsinkin useamman käyttäjän ohjelmisto tulee edullisemmaksi hankkia lisenssinä kuin yksittäisenä pakettituotteena.

Moonsoft auttaa ohjelmistohankinnoissasi, jotta saat käyttötarpeisiisi sopivimmat tuotteet järkevintä hankintatapaa käyttäen. Tuotevalikoimamme on laaja kattaen kaikki perusohjelmistot sekä useita erikoisalojen ohjelmistoja. Kauttamme onnistuvat myös ylläpitojen uusinnat ja päivitykset.

Ohjelmistojen uudet lisenssimallit ja pilvipalvelut mahdollistavat uudenlaisen tavan hankkia käyttöoikeudet lisenssipalvelumme kautta. Olemme kehittäneet lisenssipalveluamme useamman vuoden ajan laajempaan SLSP-lisenssipalvelutarjontamalliin (Software Licensing Service Provider), jonka kautta asiakkaamme voivat hankkia esimerkiksi tallennustilaa pilvipalveluna, Office 365- ja Azure-palveluita tai Skypen hallinnan järjestelemistä jne. Palvelumme etuna on mm. se, että yritysten ei tarvitse käyttää tilauksissa omaa luottokorttiaan, vaan tilaukset hoituvat normaalin ostotoiminnan/laskutuksen kautta ja tilien hallinnointiin liittyvät toiminnot helpottuvat.

Ohjelmistohankintojen yksinkertaistamiseksi tarjoamme asiakkaillemme:

 • kattavan ja ainutlaatuisen ohjelmistovalikoiman
 • kilpailukykyiset hinnat
 • nopeat toimitukset sekä monipuoliset maksu- ja rahoitusvaihtoehdot
 • laadukkaan asiakaspalvelun
 • tukea ja apua ohjelmistojen valinnassa ja käyttöönotossa
 • lisenssineuvontaa ja apua lisenssien hallinnassa
 • ohjelmistokoulutusta ja -konsultointia
 • ohjelmistoluettelon sekä sähköisen uutiskirjeen

Lisäpalveluna jälleenmyyjille, oppilaitoksille ja julkishallinnolle:

 • extranet -palvelu
 • ostojen raportointi
 • tuote/hintaintegraatiot

 

Ohjelmistomyynti ja ohjelmistoihin liittyvät palvelut ovat ydinosaamistamme - haluamme tehdä ohjelmistojen valinnan ja hankinnan sinulle mahdollisimman helpoksi!

Käyttöönottotuki

Autamme sinua saamaan kauttamme hankitut ohjelmistotuotteet asennettua käyttöösi sekä löytämään apua ja tukea valmistajan tukipalveluista.

Olemme kokenut, usean valmistajan sertifioima virallinen toimittaja. Hyvät suhteet valmistajiin takaavat, että valmistajien suora apu on sekä henkilöstömme että asiakkaittemme käytössä.

Tietoa valmistajan tukipalveluista yhteystietoineen löydät Valmistajat-sivultamme.

Lisätietoja tuotteista löydät Tuotevalikoima-sivultamme.

Tutustu myös koulutus- ja konsultointitarjontaamme.