Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


NAKIVO Backup & Replication v10 nyt saatavilla

Päivitetty 31.7.2020

Lisää kyvykkyyksiä Nakivo Backup & Replication -ratkaisuun

Uutta: Tuki VMwaren vSphere 7:lle, varmistukset myös Wasabiin, Linux-työasemien varmistukset, täysi P2V palautus. Lue lisää uusista ominaisuuksista Lisätietoja-linkin kautta.

NAKIVO Backup & Replication on nopea, luotettava ja edullinen ratkaisu yritystietojen suojaamiseen virtuaali-, fyysisissä, pilvi- ja SaaS-ympäristöissä. Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman edistyneitä ominaisuuksia, jotka lisäävät varmuuskopion suorituskykyä, parantavat luotettavuutta ja automatisoivat palautusprosessit säästäen aikaa ja rahaa.

Lisätietoja


Uusi .NET työkalujen lisenssointi tulee elokuussa JetBrainsilta

Päivitetty 9.7.2020

Logo

JetBrains tuotelinjat .NET koodareille on ollut laaja sisältäen useita erillisiä työkaluja, kuten ReSharper, ReSharper C++, dotCover, Rider sekä profilointiin dotMemory ja dotTrace. Nyt nämä ovat olleet eri lisenssien alla ja JetBrains haluaa yksinkertaistaa lisensiointiaan laittamalla kaikki yhteen. Tämä aiheuttaa myös muutoksia nykyisiin lisensseihin. Tarjolla tulee olemaan vain 3 erilaista lisenssivaihtoehtoa: ReSharper (jossa ReSharper ja ReSharper C++), Rider sekä dotUltimate (jossa on ReSharper, ReSharper C++, JetBrains Rider, dotMemory, dotTrace, dotCover).

Erikseen ei enää myydä ReSharper C++, ReSharper Ultimate tai ReSharper Ultimate+Rider lisenssejä. dotUltimate sisältämään nämä kaikki .NET työkalut. Tämä muutos tulee voimaan 2020.2 versiossa joka tulee elokuussa 2020.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Apple lyhentää TLS/SSL Sertifikaattien pituuksia

Päivitetty 16.6.2020

Logo

Maaliskuun alussa Apple ilmoitti, että he tulevat muuttamaan TLS/SSL sertifikaattien maksi keston 398 päivään. Tämä uusi määritys pudottaa sertifikaattien käyttöajan reiluun vuoteen, jolloin myös TLS/SSL sertifikaatit pitää uusia tiheämmin. Apple ilmoituksen mukaisesti tämä muutos tulee voimaan 1.9.2020, jolloin sertifikaatin voimassa olo ei voi olla pidempi kuin 398-päivää tai Safari selaimen eivät luota siihen. Tarkista miten sinun sertifikaattiesi tulee toimimaan syyskuussa Apple käyttäjien selaimissa.

Lisätietoja


ShareGate Destop 13.0 - Microsoft Teamsin siirto toiselle Tenantille hallitusti

Päivitetty 15.6.2020

Logo

Hyviä uutisia Microsoft 365 -asiakkaille!

Sharegate Desktopin uusin versio 13.0 sisältää helpomman ja nopeamman tavan siirtää Microsoft Teamsin sisällön tenantilta toiselle varmistaen, että käyttäjillä on kaikki tarvittava menestyäkseen uudessa Teams-ympäristössä. Lue lisää kohdasta >> Lisätietoja.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa