Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Uusi Sophos Sandstorm Data Centre avattu Frankfurtiin

Päivitetty 16.9.2019

Logo

SophosLabs on ilmoittanut avanneensa uuden Sophos Sandstorm -keskuksen Frankfurtiin. Asiakkaat, jotka ovat huolissaan GDPR-vastuista ja Brexitistä voivat valita asetuksen "Europe (Frankfurt)", jolloin tiedostojen analysointi ohjautuu EU-alueelle, ja on käytettävissä heti. Nykyinen "EU"-optio muuttuu asetukseksi "Europe (London)". Europe (London) -määrityksellä käytetään aikaisemmin käytössä olleita palvelimia.

Jokaisella päivitetyllä ohjelmistolla voi ottaa tämän uuden määrityksen heti käyttöön. Lue lisää alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Enterprise Architect 15 on julkaistu

Päivitetty 4.9.2019

Logo

Sparx Systemsin Enterprise Architectista on julkaistu versio 15. Alla olevasta linkistä voit lukea uusista ominaisuuksista, ja ylläpidon piirissä olevat käyttäjät voivat ladata uusimman version heti käyttöönsä.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta lisenssistä myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Haluaisitko ajaa Galera Clusteria Microsoft cloudissa?

Päivitetty 27.8.2019

Logo

Haluaisitko asentaa ja ajaa Galera Clusteria hyödyntäen Microsoftin Azure-palvelua? Osallistu webinaariin ja opit miten asentaa 3-node Galera Cluster ja hallinnoida sitä itse. Käytännönläheisen esityksen aikana näet miten helppoa Galera Clusterin käyttö on!

Webinaarissa saat tietää mitä hyötyä on käyttää 3-noodista Galera Clusteria (active-active multi-master clusters) sen sijaan, että käyttäisi Azure Database for MySQL:ää tai MariaDB:tä. Esityksessä käydään läpi myös kustannukset vertaillen niitä muihin vaihtoehtoihin.

Osallistu linkistä alla ja kuule lisää miten sinä voit hoitaa sekä ylläpitää omaa Galera Clusteria Azuressa!

Webinaarin ajankohta: EMEA webinar 10th of September 1-2 PM CEST (Central European Time)

Lisätietoja


Sophos SafeGuard LAN Cryptin tilalle Conpal Lan Crypt

Päivitetty 22.8.2019

Logo

Sophos SafeGuard LAN Cryptin siirtyminen saksalaiselle conpal GmbH:lle on edennyt suunnitelmien mukaisesti, ja nykyisten SafeGuard LAN Crypt -asiakkaiden ylläpito sekä tuki tulee siirtymään conpal LAN Crypt -ohjelmistoon. Valmistaja tiedottaa sähköpostilla kaikkia Sophos SafeGuard LAN Crypt -asiakkaita siitä, miten muutokset heitä koskevat ja miten tulee toimia.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Syyskuun GFI Amnesty -Promo

Päivitetty 20.8.2019

Logo

Asiakkaiden, joilla on jonkin GFI-tuotteen ylläpito (SMA) tai määräaikainen tilauslisenssi vanhentunut (1.1. - 31.5.2019 aikana) on mahdollista saada lisenssit uudelleenaktivoitua ilman lisämaksuja. Tämä tarjous on voimassa 30.9.2019 saakka ja koskee useita GFI Software ja Kerio tuotteita. Kysy lisätietoja myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja


Symantec julkisti Enterprise Security -tuotteiden myynnin Broadcomile

Päivitetty 14.8.2019

Logo

Symantec on kertonut päässeensä sopimukseen Broadcom Inc:in kanssa myydä Symantecin Enterprise Security -tuotteet. Lue lisätietoja Symantecin julkaisemasta lehdistötiedotteesta linkistä alla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa