Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Ilmainen ohjattu sertifionti koulutus jokaiseen uuteen Flare lisenssi tilaukseen

Päivitetty 19.9.2018

Tämä uusi lisenssin ja koulutuksen yhdistelmä on nyt saatavilla ja se auttaa uusia käyttäjiä pääsemään nopeammin liikkeelle tuottavasti monipuolisen MadCap Flare ohjelmiston kanssa.

Mahdollisuus osallistua koulutukseen eri aikavyöhykkeillä tällä web-pohjaiselle koulutuksella uudet käyttäjät saavat opastetusti ohjausta laadukkaan sisällön tuottamiseen, suunnitteluun sekä julkaisuun. Tämä kurssi hyödyntää Flaren perustoimintoja ja kurssin lopuksi osallistujalla on tarvittava osaaminen omien Flare projektien tekemiseen. Tarkemmat kurssin sisältöön liittyvä lisätiedot saat linkin takaa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


WS_FTP Server 2018 (v8.6) on julkistettu

Päivitetty 18.9.2018

Logo

Ipswitch on julkistanut WS_FTP Server 2018 (8.6) version, jossa on parannuksia tietoturvaan sekä muita korjauksia. Lisätietoja release note sivuilta. WS_FTP Server 2018 on ilmainen päivitys kaikille ylläpito asiakkaille.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Projektipäivät 2018 30.-31.10.2018, Messukeskus Kokoustamo, Helsinki

Päivitetty 17.9.2018

Logo

Moonsoft on mukana Suomen suurimmassa projektialan tapahtumassa, Projektipäivät 2018 -tapahtumassa, yhdessä Palisaden kanssa. Tervetuloa vierailemaan osastollamme ja keskustelemaan Teidän ajankohtaisista ohjelmistotyökalutarpeistanne projektityön- ja liiketoiminnan tukena sekä tutustumaan projektien ja liiketoiminnan riskienhallinnan ratkaisuihin.

Nähdään Projektipäivillä!

Lisätietoja


Cyber Exposure: A New Discipline for Understanding and Reducing Cyber Risk webinaari 27.9.2018

Päivitetty 29.8.2018

Logo

Perinteiset tietoturvaratkaisut ja lähestymistavat eivät pysty huomioimaan uusia käyttöönotettuja teknologioita ja niihin liittyviä uhkakuvia ja se kasvattaa yrityksen riskejä altistua tietoturvahyökkäyksille ja erilaisille uhkaskenaarioille. Kun tietoturvaratkaisut ja tarpeet eivät kohtaa, kokonaisriskit kasvavat nopeasti. Kuinka hyvin Teidän organisaationne on siis valmistautunut uusiin tämän päivän uhkiin?

Jokaisen organisaation pitäisi pysty vastamaan seuraaviin kysymyksiin: - Kuinka turvassa olemme? - Kuinka alttiita olemme uhkakuville? - Miten voimme ennakoidusti vähentää altistumisvaaraa?

Tervetuloa mukaan Moonsoftin ja Tenablen webinaariin kuulemaan lisää aihealueesta!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


SmartBear ostaa Zephyrin

Päivitetty 29.8.2018

Logo

SmartBear on ilmoittanut ostavansa Zephyri ja sen sen Ohjelmistot. Tämän yrityskaupan ansioista SmartBear tuo markkinoille parhaat testausvälineet. Zephyr for Jira on ollut erittäin suosittu ja yli 18 000 tiimiä käyttää sitä suorittaen yli 40 miljoonaa testiä. SmartBear tulee jatkamaan Zephyr tuoteperheen kehittämistä sekä vahvistaa Atlassian yhteistyötä.

Testaaminen ja testien hallinta on kriittinen osa mitä tahansa tuotekehitystä ja ohjelmistoissa se merkitsee korkealaatuisia ohjelmistoja yhä nopeampaan tuotekehitykseen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Suosittu päivitysohjelma on nyt päivitetty

Päivitetty 17.8.2018

Logo

Suosittu päivitysohjelma on nyt päivitetty ja sisältää XG palomuurit! Valmistajan päivitystarjouksessa saat merkittäviä alennuksia kun päivität Sophos XG tai SG sarjan laitteisiin. SG tai XG laitteen mallin tulee olla sama tai korkeampi kuin vanha laite. Tämä on loistava tilaisuus saada lisää potkua tietoturvaan. Kysy mieltä lisää miten sinä hyödyt tästä päivityksestä ja paremmasta suorituskyvystä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Elo-syyskuun aikana saat extraa ylläpitoon

Päivitetty 15.8.2018

Logo

Kun ostat Delphi, C++Builder tai RAD Studio lisenssin, niin mukana tulee 12kk ylläpito. Tämä antaa sinulle kaikki päivitykset, niin isot kuin pienet, tuona aikana. Saat pääsyn tukeen ja olet ensimmäisenä käyttämässä uusimpia ominaisuuksia. Nyt ennen 1.10 kun tilaat saa bonuksena pidemmän ylläpidon. Elokuussa lisenssin ostaja saa 18 kk ylläpidon ja syyskuussa saat 15kk ylläpidon normaalin 12kk sijaan. Lisäksi voit hyödyntää valmistajan kesäalennuksia lisenssien ostajille. Tätä tarjousta et saa valmistajan nettikaupasta. Ota yhteyttä Moonsoftiin, niin katsotaan sopiva lisenssi sinulle!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tutustu uuten InstallShield Lite for Visual Studio 2017 -ohjelmistoon

Päivitetty 26.7.2018

Logo

Uusi InstallShield Lite -ohjelmisto sisältää joukon InstallShield-ohjelmistosta tuttuja toimintoja ja kyvykkyyksiä sekä merkittäviä toimintoja, joita ei ole Visual Studio Installerissa. InstallShield Lite for Visual Studio tukee Visual Studion Professional- sekä Enterprise-versioita.

Tutustu koko kattavaan InstallShield 2018 -tuoteperheeseen: Premier, Professional ja Express -tuotteisiin (Valmistajatietoa)!

Lisätietoja

Valmistajatietoa