Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Zoom ohjelmistot pitää päivittää ennen 30.5.2020

Päivitetty 25.5.2020

Jos pidät Zoom palavereja tai osallitut Zoom tapaamisiin, niin ohjelmisto pitää päivittää uusimpaan 5.0.3 versioon toukokuun aikana. Tämä päivitys sisältää monia tietoturvan liittyviä parannuksia. Kesäkuussa vanhemmat Zoom versiot eivät pysty osallistumaan tapaamisiin ennen kuin nuo asennukset ovat päivitettyjä.

Lisätietoja


The Rise of Rogue IT

Päivitetty 25.5.2020

Logo

Shadow IT, Bring-Your-Own-Device (BYOD) ja IoT ovat uusia komponentteja yrityksen verkossa ja ne ovat tulleet sinne pysyvästi. Yhä useammat laitteet kytkeytyvät yrityksen verkkoihin ja villinä rehottava laite lisää cyber uhkien määrää. Kaikkia laitteita kun ei edes tunneta tai niitä ei päivitetä, jolloin IT organisaation on vaikea pitää yrityksen verkkoa hallinnassa sekä turvallisena.

Nyt etätyö lisää tätä riskiä kun erilaisien VPN yhteyksien kautta voi yritys altistua laitteille, jotka normaalisti eivät ole missään kontaktissa yrityksen omien järjestelmien kanssa. Käyttäjien kouluttaminen sekä opastaminen on äärimmäisen tärkeää. Sen lisäksi näiden laitteiden havaitseminen parantaa IT:n kykyä pitää yrityksen tiedot siellä missä niiden pitää olla eli valtuutetuiden käyttäjien käytettävissä.

Jos et tiedä mitä on verkossa, että voi olla suojassa. Lue lisää

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Monotype esittelee Macklin-kirjasintyypin

Päivitetty 20.5.2020

Macklin-kirjasintyyppi tarjoaa laajan valikoiman visuaalista ilmaisua, joka käsittää 4 alaperhettä ja 54 kirjasinta 9 leikkauksella. Macklin-kirjasintyyppi on suunniteltu keskittymään nykyisin brändien luoviin ja visuaalisiin tarpeisiin, joten superperhe on välttämätön työkalu suunnittelijoille, jotka haluavat ilmaista erilaisia tyylejä. Fonttiperhe sisältää sans-kirjasintyypit jokapäiväisiin tarpeisiin ja viestintään, tekstiversion pidempää tekstiä ja lukemista varten, sekä huomiota kiinnittäville otsikoille.


Kaikkiin uusiin Nessus Pro lisensseihin ilmaiseksi Advanced Support -mukaan

Päivitetty 12.5.2020

Logo

Tenable antaa sinulle kaikista uusista Nessus Pro lisensseistä Advanced Support tuen ilmaiseksi, jonka arvo on 400USD vuodessa.

Advanced Support antaa Nessus Professional käyttäjille email-, portaalin, chat- ja puhelin tuen 24/7 vuodeksi. Tämä koskee myös uusia monivuotisia lisenssejä. Rajoitetun ajan tämä antaa parhaan mahdollisen tuen kaikille uusille Nessus Pro käyttäjille ilman lisäkustannuksia. Tämä tarjous päättyy 30.6.2020 ja koskee vain uusia Nessus Pro lisenssejä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Autodesk siirtyy verkkolisensseistä nimettyihin käyttäjiin 7.8.2020 alkaen

Päivitetty 12.5.2020

Logo

Nimettyjen käyttäjien lisenssillä Autodesk siirtyy pois verkkolisensseistä ja vuoden päästä lopettaa ylläpidon niille. Ei välttämättä ole helppoa päättää missä mallissa pysyt. Nyt alussa License Statistics Agent auttaa sinua saamaan tietoa ja monitoroimaan Nimettyjen käyttäjien lisenssiä ja sen käyttöastetta suoraan työasemista. Nyt kannattaa aloittaa muutokseen valmistautuminen ja harkita miten jatkossa nämä lisensioinnit hoidetaan.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Camtasia 2020 julkaistu

Päivitetty 29.4.2020

Logo

Helppoa videon luontia, vähemmän aikaa vievä työnkulku. Camtasia 2020 vie sinut ja ryhmäsi ideasta videoon nopeammin kuin koskaan ennen. Camtasia 2020:n avulla on helppoa luoda nopeasti ammattimaisia videoita Windows- ja MAC-alustoilla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi portaali Embarcaderon lisenssien ja käyttäjien hallintaan

Päivitetty 21.4.2020

Logo

Uudella sivustolla on nyt 3 tärkeää ominaisuutta joiden avulla voit hallinnoida lisenssejäsi: käyttäjien hallinta, lisenssikoodit sekä asennusmedioiden hakeminen. Tämä sivusto korvaa vanhat Members- sekä CC-sivut. Uudet sivut löydät osoitteesta https://my.embarcadero.com

Lisätietoja

Valmistajatietoa


20 periaatetta, joita asiantuntijat pitävät typografiataiteen tärkeimpinä

Päivitetty 21.4.2020

Logo

Typografia on yksi graafisen suunnittelun tärkeimmistä ja ilahduttavimmista komponenteista. Riippumatta siitä, kuinka kokenut suunnittelija sinusta on tullut, on aina hyödyllistä muistuttaa mieleen typografian periaatteita. Yritä oppia tiettyjä asioita, kuten tietyn kirjasimen alkuperä tai kirjasinrakenne, koska tällaiset asiat voivat rikastuttaa suunnittelun merkitystä.Alla olevasta linkistä voit lukea 20 periaatteesta, joita asiantuntijat pitävät typografian taiteen tärkeimpinä.

Lisätietoja


Unlimited users: Desktop and Laptop Option 90 päivän lisenssi ilmaiseksi

Päivitetty 21.4.2020

Logo

Desktop and Laptop Option on automaattinen backup-ratkaisu Windows- ja Mac-koneille.

Nopeasti muuttunut tilanne ja etätyö tarkoittavat yhä enemmän hajallaan olevaa dataa, joka pitäisi varmistaa ja huomioida riskinä. Kun työvoima on poissa konttorilta, niin on tietosikin. Tätä varten sinun on mahdollista saada nyt 90 päivän ajaksi hyvä ratkaisu turvaamaan tietoa erilaisissa työasemissa.

Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Idera ostaa FusionChartsin visuaaliset Javascript-komponentit

Päivitetty 20.4.2020

Logo

FusionChartsin graafiset kirjastot tulevat osaksi Ideran tuoteperhettä laajentamaan kehittäjille suunnattua tarjontaa. FusionCharts tulee osaksi alansa johtavia tuotteita Embarcaderon, Senchan, Whole Tomaton, Froalan ja LANSAn lisäksi, kun Idera edelleen haluaa vahvistaa sekä laajentaa tarjontaansa erilaisten sovelluksien tekijöille, tarjoten parhaat välineet sovelluskehitykseen.

Tämä mielenkiintoinen kauppa vahvistaa FusionChartsin JavaScript-tarjontaa sekä antaa siihen tärkeän lisän yhdistäen Froala's Rich Text Editorin ja Sencha's Ext JS framework -kirjaston.

Lue lisää Iderasta ja mitä tämä kauppa merkitsee FusionCharts-käyttäjille alla olevasta linkistä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Backup Exec 21 on tullut

Päivitetty 7.4.2020

Logo

Backup Exec kehittyy nopeasti eteenpäin pitäen ohjelmiston ajan tasalla maailman muutoksissa. Katso alla olevasta linkistä lisätietoja mitä muutoksia on tullut uusimpaan versioon.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tiedon hävittäminen pois pysyvästi

Päivitetty 23.3.2020

Logo

Miksi tarvitset tietojen hävittämistä?

Kun työskentelet henkilökohtaisten, luottamuksellisten tai luokiteltujen tietojen kanssa, arkaluontoiset tiedot tallennetaan kiintolevyillesi. Tavallinen tiedostojen poisto poistaa vain viitteet tiedostoihin, kun sisältö pysyy ennallaan kiintolevyllä eri paikoissa. Luottamukselliset tiedostot, jotka aioit poistaa, voidaan helposti palauttaa laajasti saatavissa olevilla palautustyökaluilla. Sama koskee myös käyttöiän päässä olevia laitteita ja niiden levyjä. Tietojen poistaminen tai levyjen uudelleen alustaminen ei takaa sitä, etteikö tietoja voitaisi palauttaa.

Jetico BCWipe auttaa hävittämään tiedostot lopullisesti, jotta niitä ei voida koskaan palauttaa, ja Jetico BCWipe Total WipeOut on tehokkain ja luotettavin apuohjelma käytettävissä olevien kiintolevyjen sisällön hävittämiseen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa