Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


GAUSS 19 on julkaistu!

Päivitetty 13.11.2018

Logo

Uusi GAUSS 19 on nopeampi, tehokkaampi, helpompi käyttää, ja saatavilla 13.11.2018 alkaen! Katso kaikki uudet ominaisuudet alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamViewer 14: Turvallisempi, stabiilimpi, intuitiivisempi

Päivitetty 13.11.2018

Logo

Uudessa TeamViewer 14:ssä on päivityksiä ja parannuksia mm. suorituskykyyn, tuottavuuteen, käytettävyyteen ja turvallisuuteen. Pystyt käyttämään Teamviewer 14:ää luotettavammin pienemmillä siirtonopeuksilla, voit suorittaa ohjelmia yhdellä klikkauksella, ja hallinnoit luotettuja laitteita entistä turvallisemmin. Lisäksi TeamViewer 14:ssä on iOS:lle uusi näytön jakamisen työnkulku helpottamaan etätuen antamista.

Kun hankit TeamViewer 14:n nyt, saat mukana lisätyn todellisuuden työkalun TeamViewer Pilotin ilmaiseksi! TeamViewer Pilotilla pääset näkemään etätuen tilanteet kuin olisit paikan päällä, riippumatta kuinka kaukana todellisuudessa olet. Hoidat tehokkaasti vianmääritykset, ongelmien korjaamiset, tuoteasennukset, ja paljon muuta! Lue lisää allaolevasta linkistä, ja pyydä tarjous sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Esittelyssä LoadNinja: Testaa tehokkaasti

Päivitetty 6.11.2018

Logo

SmartBear on julkistanut LoadNinjan, joka on huippuluokan SaaS-työkalu kuormituksen testaamiseen. Hyödynnä vertaansa vailla olevia työkaluja, kuten VU Inspector, VU Debugger, ja TrueLoad. Katso lisää linkistä alla!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tärkea UIPath päivitys: UiPath v2018.3.2

Päivitetty 1.11.2018

Logo

Päivitys uusimpaan v2018.3.2 on pakollinen yhteensopivuuden varmistamiseksi tulevien Studio- tai Robot-ohjelmistoversioiden kanssa. Jos sinulla on käytössäsi Studio v2018.3.1 ja haluat käyttää projekteja, jotka on tehty ennen v2018.3.1, niin muista poistaa UiPath.Core.Activities -riippuvuus ensin. Jos sinulla ei ole vielä asennettuna Studio v2018.3.1 ja UiPath.Core.Activities ei ole mukana feedeissä, niin voit päivittää suoraan versioon v2018.3.2.

Lisätietoja

Valmistajatietoa