Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Uusi Global Mapper alennushintaan syyskuun ajan

Päivitetty 1.9.2020

Logo

Saat Global Mapper v21-lisenssit 25% alennuksella vain rajoitetun ajan. Alennuksen saat jos sinulla on vanhempia versioita (v18.2 tai vanhempi). Lisäksi saat ilmaisen päivityksen tulevaan v22-versioon kun se julkaistaan loppuvuodesta.

Global Mapperiin on nyt lisätty paljon uusia ominaisuuksia. Miksi et päivittäisi ja hyödyntäisit niitä? 25 % alennus on voimassa vain syyskuun ajan!

Lisätietoja


CorelDRAW Graphics Suite Cashback -promo!

Päivitetty 19.8.2020

Logo

Nyt saat 200 euron Cashback-edun ostaessasi CorelDraw Graphics Suite 2020 -omistuslisenssin! Kampanja koskee sekä Windows- että Mac-puolen omistuslisenssejä. Promo voimassa 30.11.2020 saakka! Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi

Lisätietoja

Valmistajatietoa


UiPathin uusi lisensointi vaatii käyttäjiltä päivityksiä

Päivitetty 19.8.2020

Logo

UiPath on tuotteitaan parannellessaan kasvanut nykyisen lisenssisysteemin ohi. Korjatakasen tilanteen ja pystyäkseen toteuttamaan uusia ominaisuuksia UiPath on laittanut ulos päivityksiä. Jos sinulla on vaikeuksia päivittää ohjelmistojasi ennen 30.9. niin ota yhteyttä UIPathin tukeen välittömästi.

Mihin UiPath komponentteihin tämä vaikuttaa? Ei vaikutusta jos UiPath Studio- ja Robot-ohjelmistot ovat lisensoituina UiPath Orchestratorin kautta. Sen sijaan päivitys pitää tehdä jos sinulla on Studio ja Robot erillisinä lisensseinä. Versiot 2019.4 tai 2018.4: Asenna päivitys tai lisensoi Orchestratorin kautta. Vanhemmat versiot kuin 2018.4 pitää päivittää uusimpaan versioon.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Statalla uusi hinnoittelumalli

Päivitetty 18.8.2020

Logo

Paras versio Statasta on uusin versio Statasta. Parhaan tuen ja ominaisuudet saa vain jos käytössä on uusin Stata. Vuosilisensoinnilla takaat käyttäjille juuri tämän. Käyttäjät saavat säännölliset päivitykset ja uudet ominaisuudet, jotka myös mahdollistavat turvallisemman sekä toimivamman ohjelmiston. Me haluamme, että sinulla on toimiva ympäristö, johon voit luottaa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


InstallShield Amnesty tarjous 30.9.2020 saakka

Päivitetty 17.8.2020

Logo

Flexeralla on kvartaalin loppuun saakka tarjous, jonka avulla vanhat käyttäjät voivat saada edullisemmin uusimman InstallShield 2020 -ohjelmiston. Tarjous päättyy 30.9.2020 ja tarjous koskee vain InstallShield 2016 tai vanhempia versioita. Kysy lisää Moonsoftin myynnistä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Apple lyhentää TLS/SSL-sertifikaattien pituuksia

Päivitetty 16.6.2020

Logo

Maaliskuun alussa Apple ilmoitti, että he tulevat muuttamaan TLS/SSL-sertifikaattien maksimikeston 398 päivään. Tämä uusi määritys pudottaa sertifikaattien käyttöajan reiluun vuoteen, jolloin myös TLS/SSL-sertifikaatit pitää uusia tiheämmin. Applen ilmoituksen mukaisesti tämä muutos tulee voimaan 1.9.2020, jolloin sertifikaatin voimassaolo ei voi olla pidempi kuin 398 päivää tai Safari-selain ei luota siihen. Tarkista miten sertifikaattisi tulee toimimaan syyskuussa Apple-käyttäjien selaimissa.

Lisätietoja


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa