Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


InterBasen Change Views -toiminnolle on myönnetty patentti

Päivitetty 11.11.2019

Logo

Embarcaderolle on myönnetty patentti "Tracking change data in a database" joka mahdollistaa arkkitehtuurin sekä toteutuksen Change Views toiminnolle InterBase -tietokannassa.

Change Views toiminto on alun perin julkaistu InterBase XE7 ja on edelleen ominaisuus, joka on erittäin tehokas hajautetuissa järjestelmissä, kuten erilaiset mobiililaitteet. Tämän ansiosta on mahdollista hakea vain muuttuneet tiedot sen sijaan, että lataisi koko taulun kun on tarve päivittää paikallinen tieto. Tuo vähentää merkittäväsi tarvittavaa kaistaa sekä datan määrää, sekä se ei vaadi ylimääräistä ohjelmointia tai triggereitä, jolloin se on heti käytettävissä. Näin saat sulavampaa tietokantojen käyttöä hajautetuissa ympäristöissä, joka säästää akku sekä muita kustannuksia. Käyttö on nopeampaa ja siten ohjelmistojen käytettävyys on merkittävästi parempaa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Loppuvuoden tarjous: SAP Crystal Server 2013 -30 %

Päivitetty 1.11.2019

Saat SAP Crystal Server 2013 -version hinnasta alennusta 30 % vuoden loppuun asti. Kysy lisätietoja ja tarjous myynnistämme sales@moonsoft.fi!


Corelin päivitysmahdollisuus loppuu - cashback promo!

Päivitetty 19.10.2019

Logo

Corel on päättänyt lopettaa päivityslisenssien ja -pakettien tarjoamisen 29.11.2019. Nyt on siis viimeinen hetki hankkia ylläpito tai päivitys!

Saat CashBack-edun CorelDraw Graphics Suite 2019 -tuotteista 29.11.2019 saakka! 100 € uudesta omistuslisenssistä ja 50 € päivityksestä. Kampanja koskee sekä Windows- että Mac-puolen pakettituotteita ja yrityslisenssejä. Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Mietitkö Symantecin vaihtamista?

Päivitetty 17.10.2019

Logo

Symantec on julkistanut tuotteidensa siirtymisen Broadcomille. Tämä on herättänyt huolta käyttäjien keskuudessa turvallisuuden vähentymisestä. Symantecille löytyy vaihtoehto: Sophos investoi erittäin paljon tietoturvaan eri tuotteiden kanssa ja tarjoaa merkittäviä etuja. Sophoksen Intercept X on saanut useita palkintoja, ja siinä on ominaisuuksia yksinkertaisissa paketeissa, joita varten on ennen vaadittu useita ratkaisuja. Kysy lisää Moonsoftilta, jos mietit vaihtoa!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moraen myynti loppuu, tuki jatkuu vuoden 2020 loppuun

Päivitetty 11.10.2019

Logo

TechSmith päättää lopettaa Moraen myymisen 15 vuoden jälkeen. Uuden lisenssin Moraeen voi ostaa 31.12.2019 asti, ja TechSmith tukee lisenssiä 31.12.2020 asti. Käyttöoikeudet eivät tuen päättymisen jälkeen lakkaa, vaan käyttäjät voivat käyttää lisenssiä niin kauan kuin se toimii. Morae on Windows 10 -yhteensopiva, eli käyttöikää myös ilman tukea ja uusia päivityksiä on vielä hyvin jäljellä.

Lue lisää linkistä alla!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Flexera Package Feed Module: Säästä aikaa applikaatioiden käsittelyssä

Päivitetty 11.10.2019

Logo

Flexeran Package Feed Module -lisäosalla AdminStudiolle IT-asiantuntijat säästävät olennaisesti aikaa applikaatioiden hallinnasta. Saat ajantasaiset ja testatut asennustiedot noin 3000 valmistajalle haluamallesi käyttöönottoalustalle (Microsoft System Center Configuration Manager, VMware Workspace ONE, ZENworks, LANDesk ja muita).

Enää ei tarvitse tutkia ja kokeilla loputtomiin, vaan voit luoda käyttöönottopaketit tuntien ja päivien sijaan muutamassa minuutissa. AdminStudio Enterprisen PowerShell-tuella voit automatisoida koko prosessin.

Lue lisätietoja linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Hyödyllisiä kyberturvaresursseja

Päivitetty 8.10.2019

Logo

Ensimmäinen askel kyberturvallisuuteen on tietää, mitä laitteita ja ohjelmistoja verkossasi on. Vasta kun tiedät sen, voit luoda toimivia tietoturvasuunnitelmia ja toteuttaa niitä. Lansweeper ottaa yritysten kyberturvan tosissaan, ja kertoo alla olevasta linkistä löytyvässä jutussa 4 kyberturvaresurssia, joihin sinun kannattaa tutustua.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamVieweriltä tarjous subscription-lisenssiin siirtyville asiakkaille vuoden loppuun

Päivitetty 8.10.2019

Logo

TeamViewer on vaihtanut lisensointimallinsa pysyvistä lisensseistä vuokralisensseihin, ja helpottaakseen loppukäyttäjien siirtymistä vuosittain uusittaviin vuokralisensseihin TeamViewer tarjoaa ensimmäisen vuoden 60 % alennuksella!

TeamViewer 14:llä saat yhteyden kaikkiin TeamViewer-käyttäjiin riippumatta siitä, mikä versio heillä on käytössään. Siirtymällä subscription-malliin takaat keskeytyksettömän käytön ohjelmistolle, ja saat aina uusimmat päivitykset käyttöösi.

Tarjous on voimassa jälleenmyyjän kautta hankituille subscription-lisensseille.

Ota yhteyttä myyntiimme sales@moonsoft.fi tai tilaa suoraan nettikaupastamme!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Sophos Sandstorm Data Centre avattu Frankfurtiin

Päivitetty 16.9.2019

Logo

SophosLabs on ilmoittanut avanneensa uuden Sophos Sandstorm -keskuksen Frankfurtiin. Asiakkaat, jotka ovat huolissaan GDPR-vastuista ja Brexitistä voivat valita asetuksen "Europe (Frankfurt)", jolloin tiedostojen analysointi ohjautuu EU-alueelle, ja on käytettävissä heti. Nykyinen "EU"-optio muuttuu asetukseksi "Europe (London)". Europe (London) -määrityksellä käytetään aikaisemmin käytössä olleita palvelimia.

Jokaisella päivitetyllä ohjelmistolla voi ottaa tämän uuden määrityksen heti käyttöön. Lue lisää alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa