Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


RAD Studio 10.3.2. on julkaistu

Päivitetty 19.7.2019

Logo

RAD Studio 10.3.2. on julkaistu, lue lisää linkistä alla!

Lisätietoja


Millaisilla kansien designeilla menestytään best-seller -listoilla?

Päivitetty 19.7.2019

Logo

Kirjojen kansien designissa seurataan usein vallitsevia trendejä ja luotetaan kirjoittajien, agenttien, julkaisijoiden ja kirjakauppiaiden mutu-tuntumaan. Adobe on tehnyt mielenkiintoisen listauksenn best-seller -listoilla menestyvien kirjojen kansien ominaisuuksista. Katso koko lista linkistä!

Lisätietoja


TeamViewer goes IoT

Päivitetty 9.7.2019

Logo

TeamViewer IoT yhdistää etähallinnan ja valvonnan tarpeet erilaisiin laitteisiin, yhdistäen sinut hallintaan, valvontaa ja kaikki tuo turvallisesti suojattuna - kaikkialta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Helvetica Now, maailman suosituin fontti uudistettuna

Päivitetty 4.7.2019

Logo

Jokaikinen kaari Helveticassa on tehty uudelleen ja suunniteltu tähän uuteen fonttiin, joka säilyttää selkeyden, yksinkertaisen sekä neutraalin esityksen, samalla päivittäen fontin nykyajan vaatimuksien mukaisesti ulkoasun sekä brandin.

Helvetica on kenties kaikkien aikojen tunnetuin fontti ja se on ollut useamman kirjan, dokumentin sekä väittelyn kohteena. Teollisuus sekä yritykset ovat hyödyntäneet sitä monin erinäisin tavoin, johtuen sen luonteesta ja mahdollisuuksista, joiden avulla sitä voidaan hyödyntää monissa erilaisissa viesteissä.

Helvetica Now sisältää saman vahvan neutraliteetin esityksiin, mutta laajentaa fonttia vastaamaan nykyaikaisen suunnittelun tarpeisiin. Fonttiperhe on jaettu kolmeen erilaiseen kokonaisuuteen: Micro, Text ja Display, joka tarkoittaa sinulle laajaa mahdollisuuksien kirjoa niin printissä kuin digitaalisessa ympäristössä.

Lisätietoja


Adobe päättää omistuslisenssien myynnin Technical Suiteen kuuluvien ohjelmien osalta

Päivitetty 18.6.2019

Logo

Adobe lopettaa omistuslisenssien myynniin seuraavien ohjelmien osalta tulevien kuukausien aikana: Framemaker, Robohelp, Captivate ja Presenter. Kyseiset ohjelmat ovat tämän jälkeen saatavilla pelkästään vuokralisensseinä. Muutoksen tarkka ajankohta selviää myöhemmin.

Valmistajatietoa


Salesforce ostaa Tableau-ohjelmistot

Päivitetty 17.6.2019

Logo

Tableau on päässyt sopimukseen jossa Salesforce ostaa yrityksen ja siten saa markkinoiden johtavan analyyttisen alusta täydentämään laajalti käytettyyn CRM ohjelmistoonsa. Yhdessä Salesforce ja Tableau jakavat vision jossa käyttäjät itse saavat tarvittavat tiedot sekä pystyvät analysoimaan sitä tarkemmin ja nopeammin. Mahdollistaen parempia tuloksia teknologian avulla.

Lisätietoja


FileMaker 18: Maailmanluokan alusta innovointiin on julkistettu!

Päivitetty 6.6.2019

Logo

FileMaker on julkistanut uuden FileMaker 18 -version laajalti käytetystä innovaatioalustastaan. Uusittu käyttöliittymä tiedon tuomiseen sekä sovellusten käynnistämiseen tekee FileMaker-sovelluksien luomisesta helpompaa. Lisäksi uudessa FileMaker-palvelimessa on startup restoration -toiminto, ja FileMaker Admin API on standardoitu kustomoitujen appien tekemisen helpottamiseksi.

Kaikentyyppiset yritykset käyttävät FileMakeria tehdäkseen nopeasti sovelluksia hyvin spesifien ongelmien ratkaisuun ja siten pääsevät paremmin tavoitteisiin. FileMaker 18:an suunnittelussa on keskitytty tiukasti mobiiliin maailmaan ja sovellusten luomisprosessin parantamiseen. FileMakerilla tehdyt sovellukset voidaan ottaa käyttöön pilvipalveluissa tai omassa ympäristössä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa