Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Säästä 10 % RAD Studiosta, Delphistä tai C++Builderistä

Päivitetty 18.1.2019

Logo

2019 on käynnissä ja niin ovat uudenvuodenlupauksetkin! Älä anna uusien appi-ideoittesi jäädä vain ideoiksi, vaan käynnistä vuoden 2019 kehitystavoitteet ja tuota näyttäviä, moderneja ja monikanavaisia natiiviappeja nopeammin Embarcaderon parhailla IDE:illä. Saat nyt 10 % alennuksen mistä tahansa RAD Studion, Delphin tai C++Builderin versiosta. Julkaise tänä vuonna appi-ideasi markkinoille vaivattomasti.

Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi tai soita 0207439500!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Osallistu JetBrainsin Developer Ecosystem 2019 -kyselyyn

Päivitetty 8.1.2019

Logo

JetBrains on vuodesta 2017 toteuttanut vuosittain Developer Ecosystem -kyselyn, jolla he haluavat kerätä tietoa ohjelmistokehittämisen ajankohtaisista trendeistä. JetBrains jakaa tulokset ja raakadatan anonymisoituna kyselyn valmistuttua. Osallistujien kesken arvotaan myös palkintoja.

Katso lisätietoja ja osallistu 15-minuuttiseen kyselytutkimukseen alta!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tableau Online tukee 18.1.2019 alkaen ainoastaan TLS 1.2 -suojattuja yhteyksiä

Päivitetty 7.1.2019

Logo

Tableau poistaa tuen versioilta TLS 1.0/1.1 keskittääkseen tuen turvallisemmalle TLS 1.2:lle. Tableau Online -kirjautumiseen käytettävän selaimen tulee 18. tammikuuta alkaen tukea TLS 1.2:a, jotta sivusto toimii.

Lue lisää linkistä alla!

Lisätietoja


Esittelyssä Oracle Java SE Subscription

Päivitetty 4.1.2019

Logo

Java SE 8 julkiset päivitykset (Commercial) päättyvät ja Oracle tarjoaa yrityksille ja organisaatioille maksullisen tilauspohjaisen palvelun, joka sisältää kattavan joukon tuki-, hallinta- ja päivityspalveluja.

Lue lisää linkistä alta tai Moonsoftin tuotesivujen kautta!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tenable laskee Industrial Security -hintoja

Päivitetty 2.1.2019

Logo

Industrial Security auttaa tehdas-, energia-, öljy- ja kaasuyhtiöitä turvaamaan kriittisen infransa. Industrial Securitystä yhtiöt löytävät aina uusia etuja ja paljastavat samalla piileviä heikkouksia turvallisesti ja luotettavasti, niin ICS- kuin SCADA-järjestelmistäkin. Lisensointi perustuu turvattavien päätteiden määrään, ja ne on jaoteltu kolmeen eri suuruusluokkaan, sekä kustomoitavalle määrälle.

Kaikkien käyttömäärien hinnoittelu on nyt reilusti tippunut, kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Kirjoittamisen kauneudesta: ortotypografian perusteita

Päivitetty 19.12.2018

Logo

Kirjainmuotoilija Pedro Arilla kirjoittaa fonttien käytöstä kauniin tekstiladonnan aikaansaamiseksi, oikeanlaisista lainausmerkeistä väliviivoihin, pisteisiin ja välilyönteihin - ortotypografian konstikkaasta ja ihastuttavasta taidosta. Artikkelissa käydään läpi muutamia ortotypografian tärkeimmistä käytännöistä, mukaan lukien harhaluuloja, kuriositeetteja ja parhaita vinkkejä. Siinä missä oikein tehty typografia näyttää hyvältä, oikein tehty ortotypografia tuntuu hyvältä.

Lisätietoja


Pantone on julkaissut vuoden 2019 värin

Päivitetty 12.12.2018

Logo

Väri-instituutti Pantonen vuodesta 2000 julkaisema vuoden väri on vuonna 2019 Living Coral (16-1546). Pantone kuvailee kultaan taittavaa pastellista korallia elävöittävänä ja energisenä, mutta samalla pehmeänä ja lämpimänä värinä, joka lohduttaa ja kantaa meitä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössämme.

Kun digitaalinen teknologia ja sosiaalinen media vyöryvät arkeemme aina vain enenevissä määrin, etsimme aitoja ja tunteita herättäviä kokemuksia, joiden kautta luoda yhteyksiä ja läheisyyttä. Pantone 16-1546 Living Coralin kiehtova ja sosiaalinen luonne rohkaisee iloiseen ja rattoisaan toimintaan. Living Coral symboloi sisäistä tarvettamme optimismille ja ilolle, ilmentäen haluamme viestiä eläväisesti ja leikillisesti.

Lue lisää Living Coralista ja tutustu vuoden värin sisältäviin inspiroiviin väripaletteihin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja