Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Lisenssimuutos TeamViewer Corporate lisenssiin.

Päivitetty 23.3.2020

Logo

TeamViewer Corporate lisenssi ohjelmaan tulee muutos 1.4.2020 jonka jälkeen on mahdollista hankkia Add-On channels lisenssejä korkeintaan 9 kpl. Tällöin käytössä on 12 kanavaa. Jos on tarvetta suuremmalle määrälle, niin tarjolla on pilvipohjainen Enterprise tason lisenssimalli Tensor, joka on erityisesti suunniteltu näihin vaatimuksiin

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tiedon hävittäminen pois pysyvästi

Päivitetty 23.3.2020

Logo

Miksi tarvitset tietojen hävittämistä?

Kun työskentelet henkilökohtaisten, luottamuksellisten tai luokiteltujen tietojen kanssa, arkaluontoiset tiedot tallennetaan kiintolevyillesi. Tavallinen tiedostojen poisto poistaa vain viitteet tiedostoihin, kun sisältö pysyy ennallaan kiintolevyllä eri paikoissa. Luottamukselliset tiedostot, jotka aioit poistaa, voidaan helposti palauttaa laajasti saatavissa olevilla palautustyökaluilla. Sama koskee myös käyttöiän päässä olevia laitteita ja niiden levyjä. Tietojen poistaminen tai levyjen uudelleen alustaminen ei takaa sitä, etteikö tietoja voitaisi palauttaa.

Jetico BCWipe auttaa hävittämään tiedostot lopullisesti, jotta niitä ei voida koskaan palauttaa, ja Jetico BCWipe Total WipeOut on tehokkain ja luotettavin apuohjelma käytettävissä olevien kiintolevyjen sisällön hävittämiseen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


House Fonts poistuu Adobesta

Päivitetty 6.3.2020

Logo

House Industries -fontit poistuivat Adobe Fonts -palvelusta 5. maaliskuuta 2020. Mikäli haluat jatkaa House Industries -fonttien käyttöä Adoben ohjelmistoilla, saat kauttamme kaikki tarvitsemasi fontit ja leikkaukset. Pyydä tarjous myynnistämme fontit@fontit.com!

Lisätietoja


ABBYY FineReader - Älykkäämpi PDF-ratkaisu

Päivitetty 28.2.2020

Logo

ABBYY FineReader on monipuolinen PDF-työkalu, joka antaa tietotyöläisille mahdollisuuden hallita ja muokata asiakirjoja tehokkaasti digitaalisissa työtiloissa. Se perustuu ABBYY:n tekoälypohjaiseen tekstintunnistustekniikkaan, joka helpottaa asiakirjojen digitalisointia, hakuja, muokkauksia, suojauksia, jakoja ja yhdessä tekemistä nykyaikaisessa toimintaympäristössä.

ABBYY FineReader mahdollistaa työskentelyn erilaisten PDF-asiakirjojen kanssa, ja ne on mahdollista muuntaa joustavasti ja tehokkaasti muokattavaan muotoon ja tallentaa haluttuun tiedostomuotoon. Ohjelmisto sisältää helppokäyttöisen, selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän. ABBYY FineReaderin joustavista lisensointimalleista löytyy myös mahdollisuus kelluviin lisensseihin, mikä tarkoittaa että lisenssit hankitaan yhtäaikaisten käyttäjien mukaan, eikä jokaiselle käyttäjälle omaa lisenssiä.

Kokeile vaikka itse! Lataa ABBYY FineaReaderin kokeiluversio alla olevasta linkistä jo tänään, ja kysy lisätietoja myynnistämme sales@moonsoft.fi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


MadCap siirtyy vuokralisenssimalliin

Päivitetty 27.2.2020

Logo

MadCap lopettaa uusien pysyvien lisenssin myymisen 1.3.2020, minkä jälkeen uusia lisenssejä saa vain 1-3 vuoden pituisina subscription-lisensseinä. Valmistajien siirtyminen vuokralisenssimalliin on yhä yleisempää ryhmäpaineen vuoksi, mutta myös koska vanhojen versioiden tukeminen vaikeutuu mitä pidemmälle tuote edistyy. MadCap haluaa subscription-mallilla pitää kaikkien loppukäyttäjien lisenssit näin ajan tasalla, sillä vanhoihin versioihin ei tehdä yhtä aktiivisesti korjauksia kuin uudempiin.

Kaikkien subscription-lisenssien mukana tulee Platinum-tason tuki sisältäen laajennetun tuen aukiolon ja rajoittamattoman määrän soittoja tukeen. Uudet tuen aukioloajat kattavat suurimman osan aikavyöhykkeistä, ja kattavuus on lähes 24 tuntia.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Suojaa digitaalinen maailmasi YubiKeyllä

Päivitetty 27.2.2020

Logo

YubiKey mahdollistaa turvallisen sisäänkirjautumisen päätelaitteisiin, puhelimiin ja onlinepalveluihin. Se on alan johtava turva-avain, joka mahdollistaa vahvan kaksisuuntaisen, multifactor- ja salasanattoman autentikoinnin suojaten työntekijöiden verkkopalveluita haitakkeiden sisäänpääsyltä, kalasteluyrityksiltä ja Man In the Middle -hyökkäyksiltä. YubiKey toimii mm. RSA-, Entrust Datacard-, SMS Passcode- ja Microsoft Security Athenticator -ratkaisujen kanssa.

Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Seavus Project Viewerin versio 16.1 on julkaistu

Päivitetty 24.2.2020

Logo

Seavus Project Viewer on Microsoft Project -ohjelmiston katseluohjelmisto, jota käyttää jo yli kuusi miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Se mahdollistaa Microsoft Projectilla luotujen projektisuunnitelmien (.mpp-tiedostojen) avaamisen ja katselun kaikilla laitteilla helposti ja kustannustehokkaasti. Edut liiketoiminnalle voivat olla merkittäviä.

Versio 16.1 tarjoaa useita uusia ominaisuuksia, joista voit lukea lisää alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acrobat DC 2015:n tuki päättyy

Päivitetty 21.2.2020

Logo

Adobe lakkauttaa tuen ja tietoturvapäivitykset Acrobat DC 2015:lle 7.4.2020. Tämä tarkoittaa sitä, että Adobe ei enää vastaa Acrobatin toimivuudesta uusien käyttöjärjestelmäpäivitysten jälkeen. Viimeisin ja ainut tuen piirissä oleva pysyvä lisenssi on Acrobat 2017.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tiedämmekö oikeasti, mitä IT-Infrastruktuurissamme tapahtuu?

Päivitetty 17.2.2020

Logo

Pysy askel edellä Paesslerin PRTG Network Monitor -ohjelmiston avulla. Sen avulla monitoroit kaikkia IT-infrastruktuurisi järjestelmiä, laitteita, liikennettä ja sovelluksia. Se työskentelee 24/7 ja hälyttää ongelmista jo ennen kuin käyttäjät huomaavat ne.

Miksi PRTG Network Monitor -ohjelmisto?

PRTG Network Monitor -ohjelmisto sisältää kaiken, mitä tarvitset seurantaan ja analysointiin - ilman erillisiä laajennuksia tai latauksia. Se auttaa vähentämään IT-ympäristösi kasvavaa monimutkaisuutta ja samalle se auttaa järjestelmänvalvojia työskentelemään viisaammin, nopeammin ja paremmin. PRTG on tehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka soveltuu kaiken kokoisille yrityksille.

Miten tutustun ratkaisuun?

Lue lisää valmistajan sivuilta alla olevan linkin kautta, osallistu ilmaisiin webinaareihin ja lataa kokeiluversio käyttöön jo tänään. Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa