Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Varaa aika Tohtorille, niin katsotaan mikä on tietokannassa ongelmana

Päivitetty 19.3.2019

Logo

Quest antaa sinulle 6 viikon lisenssin Foglight Performance Investigatorsta, jolla saat diagnosoitua tietokantaongelmasi kuntoon.

10 päivää asennuksesta Quest tekninen henkilö käy sinun kanssasi läpi nuo löydökset 1 tunnin ajan ongelmista mitä on löytynyt 10 päivän aikana. Sitten kuukauden kuluttua käydään läpi vielä sinun mahdollisia lisäkysymyksiä.

Havaitse nopeasti, diagnosoi sekä korjaa ongelmia joita voi olla useimmissa tietokannoissa, niin onPremise palvelimilla tai pilvessä. Tuettuna ovat Oracle, SQL Server, SAP Sybase ASE ja DB2 LUW tietokannat. Quest avustaa sinua koko prosessin aikana. Kysy lisää Moonsoftin myynnistä.

Lisätietoja


EQT viimeistelee SUSE ostoksen

Päivitetty 18.3.2019

Logo

SUSE ilmoitti, että se on saanut vietyä päätökseen liiketoiminnan siirron Micro Focuselta EQT ryhmään ja asemastaan suurimpana itsenäisenä open source yrityksenä.

Vuosien jatkuvan kasvun jälkeen, SUSE aikoo jatkaa kasvua strategisilla tuotteilla sekä tuotevalikoimaa laajentaen. Kasvu tulee olemaan sekä orgaanista ja tulee myös saamaan lisävauhtia yritysostoin. SUSE tulee jatkamaan toimintaansa itsenäisenä yrityksenä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


NSS Labs testasi. Lue raportti!

Päivitetty 15.3.2019

NSS Labs testasti 19 endpoint protection ohjelmistoa AEP 2019 Group Testissä. Hae NSS Labs report tutkimus kokonaisuudessaan ja katso miten kävi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Backup Exec 16 ylläpito ja tuki on päättymässä

Päivitetty 8.3.2019

Logo

Veritas Backup Exec 16 Standardi tuki päättyy 2.4.2019 ja asiakkaat joilla ei ole voimassa olevaa ylläpitosopimusta tuli päivittää uudempaan versioon edullisesti tarjoushinnoin. Kysy lisää Moonsoftin myynnistä

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Nintex on ostanut Foxtrot RPA:n valmistajan EnableSoftin.

Päivitetty 5.3.2019

Logo

Nintex on ostanut Foxtrot RPA:n valmistajan Enablesoftin. Foxtrot RPA (Robot Process Automation) hankinta tekee Nintex Process Cloudista johtavan alustan hallita, automatisoida ja optimoida liiketoimintaprosesseja tehokkaasti ja helposti.

Automatiikan merkitys kasvaa liiketoiminnassa ja jokainen yritys voi hyötyä siitä, kuten RPA:n tuomista mahdollisuuksista. RPA:lla voidaan tehostaa ja parantaa niin työntekijöiden, organisaation kuin koko liiketoiminnan tuottavutta. Foxtrot tarjoaa tehokkaan alustan RPA-bottien luomiseen ja käyttöönottoon nopeammin ja helpommin ilman ohjelmistokoodaamista.

Lue lisää julkistuksesta linkistä alla!

Lisätietoja


Intel antaa VTune Amplifierin, Intel Advisorin ja Intel Inspectorin käyttöön ilmaiseksi!

Päivitetty 4.3.2019

Logo

20. helmikuuta 2019 alkaen Intel tarjoaa ilmaiseksi lisenssit seuraaviin analyysityökaluihin: Intel VTune Amplifier, Intel Advisor ja Intel Inspector. Ilmaisiin lisensseihin on saatavilla ainoastaan yhteisötuki.

Maksullisten lisenssien hintoja voit kysyä sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


MindManager 12 on nyt saatavilla Macille

Päivitetty 20.2.2019

Logo

MindManager 12 on nyt saatavilla Macille laajennetuilla ominaisuuksilla sekä alustakohtaisilla parannuksilla, joiden ansiosta tämä julkaisu on MindManagerin mahtavin Mac-versio.

Lue linkistä alla listaus kaikista uusista ominaisuuksista, ja pyydä tarjous myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tenablen Predictive Prioritization on saatavilla

Päivitetty 14.2.2019

Logo

Haavoittuvuuksien tehokas priorisointi on kriittistä kyberturvallisuuden kannalta. Haavoittuvuuksia voi kuitenkin löytyä niin monesta suunnasta, että voi olla hankalaa tietää, missä organisaatiolle olennaisimmat haavoittuvuudet ovat. Tenablen kehittämä ainutlaatuinen Predictive Prioritization mullistaa ajoittain vaikeankin haavoittuvuuksien priorisoinnin. Predictive Prioritization auttaa organisaatioita löytämään ja keskittymään niihin 3 %:iin haavoittuvuuksista, joita todennäköisimmin yritetään käyttää hyväksi seuraavien 28:n päivän aikana. Ominaisuus on saatavilla osana Tenable.sc-ratkaisua.

Lue lisää linkistä alla, ja kysy tarjousta myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa