Lisenssit - Intel

Intel

Intel
At Intel, we believe in innovation. We're driven by it. We live by it. And it's this principle that led us to create the world's first microprocessor back in 1971.

Lisenssimallit


Lisenssi


Kohderyhmä: Kaikki Intel käyttäjät
Aloitus:  -
Kuvaus: Valmistajalla on useita erilaisia lisenssimalleja eri tuoteryhmien osalta. Tässä on selvitetty hieman Intelin käyttämää terminologiaa tuotteissa ja niiden lisenssimalleja.

Peruslisenssi on käyttäjäkohtainen, mutta tämän lisenssin asennusoikeus eri koneisiin on syytä tarkistaa valmistajan omilta sivuilta. Floating License on kelluva lisenssi ja joissakin ohjelmissa tämä edellyttää lisenssipalvelimen käyttöä (kuten FLEXlm). Node locked on yhteen koneeseen sidottu lisenssi ja sen käyttö saattaa myös edellyttää lisenssipalvelimen käyttöä (kuten FLEXlm).

Intel license server on tuote, jota voidaan myös käyttää Intelin lisenssien kanssa ja se on Intel Premier Support -sivuilta: https://premier.intel.com/

Kysy myös joustavaa monivuotista Intel Site Agreementia, joka on räätälöity yrityksesti tarpeisiin.

Tuki: Intel Premier tuki on mukana ja sen avulla saat päivityksiä, teknistä tukea ja teknistä tietoa Intel arkkitehtuurista.
Aloitustaso: 1 lisenssi
Lisäostot: 1 lisenssi
Kesto: Tapahtumakohtainen
Media: Ostettava erikseen
Ylläpito saatavana: Kyllä (Ylläpito tulee tuotteen oston yhteydessä ja sen voi uusia ostamalla vuosittain SSR (Service & Support Renewal) tuotteen.)

Lisätietoja