Lisenssit - Adobe

Adobe

Adobe
Adobe Systems perustettiin vuonna 1982 ja nykyään yritys kuuluu maailman suurimpiin ohjelmistovalmistajiin. Adoben tuotteiden avulla käyttäjät pystyvät luomaan ja muokkaamaan muotoja ja sisältöä sekä digitaalisiin että painettuihin julkaisuihin. Ammattilaisille, yrityksille ja kotikäyttäjille suunnattu laaja tuotevalikoima sisältää työkaluja muun muassa web-sisällön tuottamiseen, video- ja kuvankäsittelyyn, kuvittamiseen, sivuntaittoon, dokumenttien hallintaan sekä verkkojulkaisemiseen.

Lisenssimallit


TLP5 - Transactional Licensing Program

Adoben TLP5-lisenssiohjelmalla (Transactional Licensing Program) kaikenkokoiset yritykset, oppilaitokset ja organisaatiot voivat hyödyntää volyymilisensoinnin etuja. Lisensointiin siirtyminen ei vaadi suuria kerta- tai vuosiostoja ja saat ohjelmistot sitä edullisemmin, mitä suurempi kertatilaus on.


Kohderyhmä: PK-yritykset sekä suuryritysten osastot, oppilaitokset ja julkishallinto.
Aloitus:  -
Kuvaus: Siirtyminen lukuisten pakettiohjelmistojen hankinnasta TLP-lisensointiin on nyt yksinkertaisempaa ja edullisempaa kuin koskaan aiemmin!

Lisenssien hankinta, asennus sekä päivitykset ovat helpommin hallittavanasi kuin lukuisat tuotepaketit - ja Adoben tuotteista mahdollisesti aikaisemmin hankitut pakettituotteet voi päivittää jatkossa TLP-lisensseiksi. Hankkimalla Adoben ohjelmistot jatkossa sähköisinä lisensseinä, säästät toki niin luontoa kuin hyllytilaa, mutta lisensointi tuo lisäksi mm. seuraavat suuret edut:

 • Volyymihinnoittelu
 • Pakettituotteita edullisemmat hinnat ja yksinkertaisempi asennus yhdellä sarjanumerolla per ohjelmistoversio

 • Ei minimitilausvaatimusta
 • Voit hankkia ohjelmistoja aina juuri oman tarpeesi mukaan - tarvittaessa vaikka ohjelmisto kerrallaan.

 • Ei vaadi erillistä sopimusta tai suurta kertaostoa
 • Lisenssien hankkimiseksi ei tarvitse tehdä kirjallista sopimusta, tehdä suurta aloitushankintaa tai ostositoutumista. (Suuremmille organisaatioille ja oppilaitoksille suosittelemme CLP-lisenssimallia, josta myyntimme kertoo mielellään lisää)

 • Upgrade Plan -ylläpitosopimus oppilaitos- ja julkishallinnon lisensseihin
 • Ainoastaan lisensseihin lisättävä ylläpito tarjoaa aina uusimman ohjelmistoversion käyttöösi edullisemmin kuin päivitysten hankinta uuden version ilmestymisen jälkeen. Ylläpito voidaan ostaa joko lisenssin hankkimisen yhteydessä tai missä vaiheessa tahansa jälkikäteen, niin kauan kuin käytössäsi on uusin versio eikä Adobe ole vielä julkistanut seuraavaa versiota. Ylläpito on kaksivuotinen ja se on mahdollista uusia joko yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Ylläpito hankitaan per ostettu lisenssi, joten sen voi hankkia joko kaikkiin lisensseihin tai vain osaan niistä. Ylläpidon voimassaoloaikana olet oikeutettu päivittämään lisenssit uusimpaan versioon ilmaiseksi. Kun uusi versio ilmestyy, Adobe lähettää automaattisesti kaikille ilmaiseen päivitykseen oikeutetuille viestin, jossa on ohjeet päivityksen lataamiseksi.

 • Ilmainen, sähköisesti ladattava asennusmedia
 • Lisenssin oston yhteydessä saat myös aina sähköisesti ladattavan (ESD) asennusmedian ilman erillistä lisämaksua. Saatavilla on myös yhä asennusmedia CD- tai DVD-levyllä lisämaksusta.

 • Adobe Licensing Web - 24 tuntia vuorokaudessa
 • Kaikki sarjanumerot, tilatut määrät, alustat ja tuotelisenssit löytyvät tarvittaessa ympäri vuorokauden Adoben uusitulta lisenssien hallintasivustolta. Uusi ilme, lisätoiminnot ja selkeämpi navigointi varmistavat, että lisenssien hallinta on entistäkin helpompaa. Lisäksi voit antaa oikeudet lisenssivuille myös vaikkapa saman organisaation muille työntekijöille. Antamalla saman sähköpostitunnuksen, kirjautuvat kaikki lisähankinnat aina samalle lisenssitilille.

  Koska haluamme tarjota asiakkaillemme parhaiten soveltuvimman lisenssimallin, oikeat ohjelmistokokonaisuudet sekä päivityspolut, ei TLP-lisenssejä ole ostettavissa nettikaupastamme. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

  Tuki:  -
  Aloitustaso: 1 piste
  Lisäostot: 1 piste
  Kesto: Ostotapahtumapohjainen
  Media: Kuuluu mukaan
  Ylläpito saatavana: Kyllä (2-vuotinen ylläpitosopimus oikeuttaa kaikkiin tuotteen päivityksiin, jotka julkistetaan sopimuskauden aikana.)

  Lisätietoja  Opiskelijaversiot

  Adobe tarjoaa ohjelmistoja opiskelijoille jopa 80 % alennuksella.


  Kohderyhmä: Opiskelijat
  Aloitus:  -
  Kuvaus: Adoben "Student and Teacher"-merkityt ohjelmistot ovat erikoishinnoiteltuja, täysiä ohjelmistoversioita opiskelijoille, opettajille ja koulun henkilökunnalle. Opiskelijaversioiden käyttöönotto vaatii myyntipakkauksesta löytyvän sarjanumeron ja kuvallisen opiskelijatodistuksen toimittamisen Abobelle sähköisesti nettisivuston kautta (vaatii ilmaisen rekisteröitymisen Adoben nettipalveluun).

  Täydet ohjeet ohjelmiston käyttöönottoon tulevat tuotepakkauksen mukana.

  Student and Teacher -ohjelmistoversioita voi hankkia lukuvuoden aikana vain yhden myyntipakkauksen kutankin ohjelmistoa. Ohjelmiston saa asentaa vain henkilökohtaisessa omistuksessa olevaan tietokoneeseen. Ohjelmistolla on kaupallinen käyttöoikeus ja se on mahdollista päivittää myöhemmin kaupallisen version päivityksen hinnalla.

  Opiskelijatuotteilla ei ole palautusoikeutta, joten tarkista ennen tilausta, että opintosi täyttävä Adoben opiskeluvaatimukset: http://www.adobe.com/fi/education/student-eligibility-guide.html

  Tuki:  -
  Aloitustaso: 1 tuote
  Lisäostot:  -
  Kesto:  -
  Media: Kuuluu mukaan
  Ylläpito saatavana: Ei