Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Veeam Agentti Windows on ulkona!

Päivitetty 17.5.2017

Logo

Veeam Agentti Windows julkaistiin eilen 11.5. Nyt sitä saa!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Onka WannaCry haavoittuvuus mahdollista sinun verkossa?

Päivitetty 16.5.2017

Logo

Viikonloppuna kaikki kuulivat WannaCry, WannaCrypt, WCRY ja jotain muita nimiä kryptolocker ohjelmista. Nämä ransomware ohjelmat on suunniteltu hyödyntämään erilaisia haavoittuvuuksia. Suurin osa puutteellisten päivitysten avulla.

Lansweeper pystyy auttamaan sinua löytämään koneet, joissa on puutteitta kriittisten päivitysten kanssa ja näin saat selville tietoturvan osalta tärkeimmät kohteen heti.

Katso miten toimia WannaCry:n osalta:

Lisätietoja

Valmistajatietoa


20 CSS vihjettä, jotka on hyvä muistaa

Päivitetty 14.5.2017

Enää pelkän HTML osaaminen ei riitä, koska niin paljon sivujen ulkoasuun vaikuttaa CSS (Cascading Style Sheets) määritykset. Koska internet muuttuu ja kehittyy nopeasti ja vaatimukset kasvavat, niin hyvä perusosaaminen CCS -määrityksissä luo vahvan pohjan kun teet www-sivuja. Opettele nämä muutama kikka ja muutamat suunnittelijat sekä kehittäjät ovat tehneet ilmaisia oppaita sinulle.

Vaikka netti on täynnä ilmaisia pohjia, niin oma perusosaaminen on tarpeen. Tällä sivulla on TOP-20 vihjettä, joka kannattaa opetella ensimmäiseksi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


WhatsUp Gold Starter nyt käyttöösi veloituksetta!

Päivitetty 9.5.2017

Logo

Me kaikki arvostamme yritysverkon puhtautta ja siistiä järjestystä - kokeile WhatsUp Goldin tehokasta verkonvalvonta-, tiedonhaku-, hälytys-, vianmääritys- ja konfigurointitoimintoja ilmaisella Gold Starter -lisenssillä. Olemme varmoja, että se helpottaa arkeasi kuten kymmeniätuhansia muita WhatsUp Gold -asiakkaita!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Viisi hyvän logosuunnittelun ajankohtaista trendiä, jotka sinun on hyvä tietää

Päivitetty 8.3.2017

Logo

Tämän päivän tunnetuimpien yritysten logot ovat ajattomia ja ne muistetaan vuosikymmeniä niiden suunnittelussa käytettyjen, vuosien varrella hyviksi havaittujen periaatteiden ja sääntöjen vuoksi. Logossa käytetty fontti tai typograafisesti helposti tulkittava ulkoasu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, mutta logosuunnittelun päivän trendeillä on myös osuutensa täydellisessä onnistumisessa. Tutustu Adoben blogin viiteen logotrendiin, joita jokaisen suunnittelijan kannattaa harkita brändin kehittämisessä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe kehitti avoimen digitaalisen allekirjoituksen standardin

Päivitetty 1.3.2017

Logo

Adobe on julkaissut pilvipalveluun perustuvan digitaalisen allekirjoituksen avoimen standardin yhteistyössä Cloud Signature Consortiumin kanssa. Käyttäjät voivat jatkossa allekirjoittaa ja skannata dokumentteja ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää Adobe Signista valmistajan sivuilta lisätietoja-linkkiä klikkaamalla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Maailman nopein varmuuskopiointi ja palautus - Acronis Backup 12!

Päivitetty 31.1.2017

Logo

Kun tietomäärä räjähtää, tietotekniikkanäkymä kehittyy hybridi pilvi ympäristöön. Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi, asiakkaat joutuvat nyt suojaamaan kaikki tietonsa, kaikkialla - myös pilvessä. Etenkin kun tiedetään, että 80% niistä 78% yrityksestä, jotka käyttävät ovat toteuttamassa pilviratkaisuja, ovat jo kokeneet ikävän tietojen menetyksen pilvessä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Flexera InstallShield ja InstallAnywhere End-of-Life 20% Amnesty Upgrade -päivityskampanja jatkuu!

Päivitetty 30.11.2016

Logo

Flexera Software on jatkanut Amnesty Upgrade -kampanjaa joulukuun 15. päivään saakka, tarjoten täten hieman lisäaikaa päivitykselle näinä loppuvuoden kiireisinä aikoina. InstallShield- ja InstallAnywhere Upgrade Amnesty Campaign tarjoaa -20% uusien lisenssien hinnoista tai -20% lisenssin ja ylläpitosopimuksen sisältävistä paketeista.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Sophos SafeGuard 8:ssa on havaittu mahdollinen ongelma, joka koskee osaa käyttäjistä!

Päivitetty 2.11.2016

Logo

Sophos SafeGuard 8:ssa on havaittu mahdollinen ongelma, joka koskee pientä osaa käyttäjistä ja saattaa tehdä palauttamisesta mahdotonta hyvin harvoissa tapauksissa. Tämä vaikuttaa vain SafeGuard 8 -version käyttäjiin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa