Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Uusi PitStop 2018 julkaistaan huhtikuussa.

Päivitetty 7.3.2018

Logo

Enfocus on ilmoittanut julkaisevansa pian uuden 2018-ohjelmistoversion markkinoiden johtavasta painoalan PDF-dokumenttien Preflight-sovelluksesta.

PitStop 2018 julkaistaan huhtikuussa 2018, joten kaikki uudet asiakkaat, jotka hankkivat PitStop 2017 -version 1.3.2018 alkaen uuden version julkaisupäivään saakka, saavat lisenssiavaimen, joka toimii 2017-version lisäksi myös uudessa PitStop 2018 -versiossa. Tämän ansiosta asiakkaat pääsevät heti aloittamaan ohjelmiston käytön 2017-version avulla ja vaihtaa sujuvasti uuteen 2018-versioon sen julkaisun jälkeen.

Myös ne PitStop Professionalin tai Server-lisenssin nykyiset käyttäjät, joilla on joko käynnissä oleva huoltosopimus tai subscription-vuositilaus, saavat automaattisesti päivityksen PitStop 2018 -versioon sen julkaisun jälkeen.

Lisätietoja


Citrix XenApp 6.5 tuki on päättymässä. Vaihtoehtona Citrix Cloud -palvelu?

Päivitetty 6.3.2018

Logo

Citrixin XenApp 6.5 tuki päättyy kesäkuussa 2018 ja sen jälkeen tuotteisiin ei ole enää saatavilla päivityksiä. Asiakkailla on mahdollisuus varmistaa ajan tasalla oleva ohjelmisto ja tuki siirtymällä uudempaan versioon tai Citrix Cloud -asiakkaaksi.

Miksi siirtyä Citrix Cloud -palveluihin?

Citrix Cloud -palvelut kuten Citrix Cloud XenApp - ja XenDesktop-pilvipalvelut tarjoavat asiakkaille automaattisesti tiekartan mukaiset uudet päivitykset uusine toiminollisuuksineen. Palvelut tarjoavat nyt ja tulevaisuudessa optimaalisen turvallisuuden, käytettävyyden, integraation ja suorituskyvyn muiden Citrix-tuotteiden kanssa ilman uusia alustapäivityksiä.

Kysy lisää siirtymätuotteista ja tarjoushinnoista Moonsoftin myynnistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Hygge Graafisessa suunnittelussa

Päivitetty 5.3.2018

Logo

Hyggen lisääntynyt suosi näkyy myös suunnittelussa ja tämä skandinaavinen suuntaus mukavuuteen antaa vaikutusta vähän kaikkialle. Vaikka alkuperästä keskustellaan, niin yksi asia on varmaa, että Hygge suunnittelussa tuo samaa lämpöä ja tunnetta, jota sana edustaa. Hygge piirrokset, logot ja ikonit ovat keralla kutsuvia ja helposti lähestyttäviä. Toisin sanoen tuovat saman tunteen kuin hyvä kirja takkatulen ääressä mukavassa tuolissa. Tämä lähestyminen on ainutlaatuinen itsessään ja edustaa minimalistista tyyliä, joka on niin tyypillinen pohjoismaiselle suunnittelulle.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi MindManager 11 for Mac on julkaistu!

Päivitetty 20.2.2018

Logo

Meillä on kerrassaan fantastisia uutisia Mac-asiakkaillemme: MindManager 11 for Mac julkaistiin 20. helmikuuta 2018!

Tämä kauan odotettu julkaisu on täynnä kymmeniä uusia ja entistä parempia ominaisuuksia, jotka kaikki ovat suunniteltu auttamaan Mac-käyttäjiä järjestämään ideoita, ratkaisemaan tehtäviä ja saavuttamaan tavoitteet entistä tyylikkäämmini ja tehokkaammin kuin koskaan:

- Parannetut visualisoinnit nähdä ja muokata tehtäviä, projekteja, prosesseja ja suunnitelmia hämmästyttävällä tavalla
- Kehittyneet kartoitusominaisuudet konseptien, projektien, työnkulkumallien ja aikajanojen luomiseksi nopeasti, tarkasti ja helposti
- Paremmat välineet ideoiden, tietojen, suunnitelmien ja strategioiden jakamiseen nopeasti ja selkeästi

... lisäksi uusi käyttöliittymä ja paljon muuta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


MaxParallel for SQL Server - lisää suorituskykyä SQL-palvelimiin!

Päivitetty 12.2.2018

Logo

Tehoa SQL-palvelimiin - nopeasti ja helposti!

DataCore Softwaren MaxParallel for SQL Server on ohjelmistopohjainen ratkaisu Microsoft SQL Serverin suorituskyvyn tehostamiseen. Se nopeuttaa Microsoftin SQL -palvelimen toimintaa: lyhentää merkittävästi prosessitapahtumiin, raporttien tuottamiseen ja trendien analysointiin tarvittavaa aikaa. Ratkaisu nopeuttaa merkittävästi samanaikaista tiedonkäsittelyä moniytimisillä palvelimilla ja se soveltuu erityisesti liiketoimintakriittisiin ympäristöihin ja reaaliaikaisiin analyyseihin.

MaxParallel for SQL Server ei edellytä ohjelmointia, laitteistomuutoksia tai -hankintoja, sen käyttöönotto on yksinkertaista (plug and play) ja hyödyt on nähtävillä jo seuraavana päivänä. Lataa testiversio ja kokeile jo tänään!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Rhino for Windows 6 nyt toimituksissa!

Päivitetty 25.1.2018

Logo

Uusi Rhino for Windows 6 -versio on julkaistu ja nyt toimituksissa - tutustuu uusiin toimintoihin lataamalla testiversio ja muista hyödyntää 90 päivän päivityskampanja, jolloin voi päivittää mistä tahansa aiemmasta Rhinoceros-lisenssistä 6-versioon hintaan 395,00 euroa (alv 0%) normaalin 595,00 euron (alv 0%) sijaan - toimi heti!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi O&O SafeErase 12 on julkaistu

Päivitetty 24.1.2018

Logo

Palkitusta tietojenpoisto-ohjelmistosta on julkaistu uusi O & O SafeErase 12 -versio! Tämä tuote antaa sinulle mahdollisimman luotettavan turvan luottamuksellisille tiedoillesi ja henkilöllisyydellesi.

Henkilökohtaiset valokuvasi ja luottamukselliset asiakirjat voivat helposti pudota vääriin käsiin, kun myyt, luovutat tai hävität vanhan tietokoneen tai kiintolevyt. Identiteettivarkaus on nyt laaja turvallisuusuhka. Tämä johtuu siitä, että klikkaamalla "Poista" ei tarkoita, että tiedostot poistetaan pysyvästi. Jopa kiintolevyn alustaminen ei riitä tietojen pysyvään poistamiseen! O & O SafeErase poistaa pysyvästi luottamukselliset tiedostot tunnettujen menetelmien avulla, jotta palautus ei ole koskaan mahdollista, ei edes silloin, kun käytetään parasta tiedostojen palautusohjelmistoa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa