Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Prosessipäivät 2018 16.-17.5. Helsinki, Messukeskus

Päivitetty 14.5.2018

Logo

Prosessipäivät 2018 & Intelligent Process Automation

Kuinka tärkeä asia liiketoiminallenne ovat toimivat prosessit?

Intelligent Process Automation (IPA) mahdollistaa liiketoiminnan prosessien automatisoinnin ja optimoinnin luotettavalla sisältöautomaatioalustalla.

Tervetuloa tapaamaan Moonsoftin ja Nintexin henkilökuntaa Prosessipäivät 2018 -tapahtumaan näkemään ja kuulemaan lisää siitä, kuinka lliiketoiminnan manuaaliset ja erilliset prosessit voidaan digitalisoida ja automatisoida ilman ohjelmointia.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


InstallShield 2015 End-of-Life -kampanja!

Päivitetty 26.4.2018

Logo

Mikäli käytät vielä vanhaa InstallShield 2015-versiota, muista että sinulla on edelleen oikeus päivityshinnoitteluun (noin 50% uuden lisenssin hinnasta) ja voit päivityksen avulla siirtyä InstallShieldin (2018) uusimpaan versioon aina 30.6.2018 saakka, jolloin päivityshinnoittelu loppuu 2015-version osalta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Koe uusi iSpring Suite 9 ja tutustu sen uusiin, upeisiin ominaisuuksiin!

Päivitetty 26.4.2018

Logo

Uusi iSpring Suite 9.0 -ohjelmisto on turboviritetty työkalusi eLearning-kurssien valmistamista, tuotekoulutusta ja arviointia varten. Hyödynnä ohjelmiston 24 harjoitteluformaattia ja 15 tapaa testata taidot ja tietämys.

Lisätietoja


Enfocus on julkaissut uudet PitStop Pro 2018 ja Server 2018 -versiot

Päivitetty 24.4.2018

Logo

Uudet PitStop Pro 2018- ja PitStop Server 2018 -versiot on julkaistu 24.4.2018. Uusia toimintoja ovat mm. Action List visualizer, Pantone color Actions ja viivakoodien lisääminen PDF-tiedostoihin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Sharegate Lite -version vuositilaajat saavat nyt käyttöönsä Standard-version!

Päivitetty 23.4.2018

Logo

Sharegate haluaa antaa käyttäjilleen pääsyn työkaluihin, jotka auttavat heitä hallitsemaan digitaalisia käyttöympäristöjä ja saamaan täyden hyödyn digitaalisesta työpaikasta. Tästä syystä kaikki nykyiset Sharegate Lite -version tilaajat saavat 24.4. alkaen käyttöönsä Sharegate Standard -version nykyisen tilauksensa loppuun saakka ilman lisämaksua!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


GFI Software on julkaissut uuden GFI Unlimitedin!

Päivitetty 3.4.2018

Logo

Valmistaudu saamaan rajoittamaton pääsy kaikkiin tarvittaviin GFI Softwaren yrityssovelluksiin yhdellä edullisella hinnalla!

GFI Software on julkaissut uuden GFI Unlimited -vuokralisenssin, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin verkon tietoturva- ja viestintäohjelmistoihin joita yritykset ympäri maailman tarvitsevat bisneksen tehostamiseen. GFI Unlimited on mullistava yksinkertaisuudessaan ja vallankumouksellinen sen tarjoaman sisällön arvossa! Yksi vuositilaus tarjoaa kaikki tuotevalikoiman ohjelmistot - GFI Unlimited -ohjelmisto sisältää mm. GFI LanGuardin, GFI MailEssentialsin, GFI Archiverin, Kerio Controlin, Kerio Connectin ja monia muita ohjelmistoja.

Lisätietoja


Uusi MindManager 11 for Mac on julkaistu!

Päivitetty 20.2.2018

Logo

Meillä on kerrassaan fantastisia uutisia Mac-asiakkaillemme: MindManager 11 for Mac julkaistiin 20. helmikuuta 2018!

Tämä kauan odotettu julkaisu on täynnä kymmeniä uusia ja entistä parempia ominaisuuksia, jotka kaikki ovat suunniteltu auttamaan Mac-käyttäjiä järjestämään ideoita, ratkaisemaan tehtäviä ja saavuttamaan tavoitteet entistä tyylikkäämmini ja tehokkaammin kuin koskaan:

- Parannetut visualisoinnit nähdä ja muokata tehtäviä, projekteja, prosesseja ja suunnitelmia hämmästyttävällä tavalla
- Kehittyneet kartoitusominaisuudet konseptien, projektien, työnkulkumallien ja aikajanojen luomiseksi nopeasti, tarkasti ja helposti
- Paremmat välineet ideoiden, tietojen, suunnitelmien ja strategioiden jakamiseen nopeasti ja selkeästi

... lisäksi uusi käyttöliittymä ja paljon muuta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


MaxParallel for SQL Server - lisää suorituskykyä SQL-palvelimiin!

Päivitetty 12.2.2018

Logo

Tehoa SQL-palvelimiin - nopeasti ja helposti!

DataCore Softwaren MaxParallel for SQL Server on ohjelmistopohjainen ratkaisu Microsoft SQL Serverin suorituskyvyn tehostamiseen. Se nopeuttaa Microsoftin SQL -palvelimen toimintaa: lyhentää merkittävästi prosessitapahtumiin, raporttien tuottamiseen ja trendien analysointiin tarvittavaa aikaa. Ratkaisu nopeuttaa merkittävästi samanaikaista tiedonkäsittelyä moniytimisillä palvelimilla ja se soveltuu erityisesti liiketoimintakriittisiin ympäristöihin ja reaaliaikaisiin analyyseihin.

MaxParallel for SQL Server ei edellytä ohjelmointia, laitteistomuutoksia tai -hankintoja, sen käyttöönotto on yksinkertaista (plug and play) ja hyödyt on nähtävillä jo seuraavana päivänä. Lataa testiversio ja kokeile jo tänään!

Lisätietoja

Valmistajatietoa